Bevatten de uitgaande facturen de juiste btw percentages? De BTW Analyzer kan dit automatisch voor u beoordelen

Bevatten de uitgaande facturen de juiste btw percentages? De BTW Analyzer kan dit automatisch voor u beoordelen
IT Advies 30 januari 2020

Is de implementatie van de recente btw-wijziging van 6% naar 9% goed doorgevoerd in uw financiële administratie? Weet u zeker dat de btw-tabellen uit uw ERP-systeem correct zijn ingericht, gewijzigd of toegepast? Voldoen uw facturen aan de vereisten? Ontbreken er verkoopfacturen? Betaalt u inkoopfacturen dubbel? Is het juiste btw percentage toegepast? Is terecht btw geclaimd op uitgaven?

Op deze en meer dan 10 andere vragen met een mogelijk btw-risico tot gevolg heeft de BTW Analyzer van WVDB Adviseurs Accountants hét antwoord. Deze analysetool is door ons ontwikkeld om u snel inzicht te geven of uw btw-aangifte correct wordt ingediend en geeft u inzicht waar btw-risico’s liggen in uw organisatie.

Inzoomen tot op factuurniveau

Met duidelijke dashboards krijgt u snel inzicht en kunt u inzoomen tot op factuurniveau. De BTW Analyzer levert u besparingen op en verkleint de kans op naheffingen van de belastingdienst. Uw onderneming komt meer in control.

Alternatief voor steekproef

De BTW Analyzer kan ook ingezet worden als alternatief voor een steekproef. Onze btw-specialisten duiden de risico’s en adviseren u vervolgens hoe en welke verbeteringen er aangebracht moeten worden zodat uw btw-aangifteproces nog beter wordt ingericht.

Heeft u interesse in de BTW Analyzer?

Neem dan contact op met Anton van Dijk via antonvandijk@wvdb.nl of bel hem via +31(0)88-194 8279 voor een vrijblijvend gesprek en demonstratie van de BTW Analyzer.

Terug

Juridisch coronanieuws

Lees juridisch coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

Coronanieuws