An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

Het is hollen... of stilstaan?

Accountancy 18 december 2019 2 min. leestijd

Als ondernemer heeft u het constant druk. De dagen zijn te kort, de afspraken te lang. Het is belangrijk om periodiek even te stoppen met rennen… Waar sta ik nu eigenlijk? Hoe gaat het met mijn onderneming? Deze vragen zijn niet in één zin samen te vatten, maar het is wel mogelijk om deze real-time managementinformatie in één oogopslag op de hoofdlijnen inzichtelijk te krijgen. Door de dagelijkse drukte is dit ook wat u wilt, maar waar begint u?

 

Real-time informatie

Wij zien veel verdienmodellen en spreken diverse ondernemers, bedrijven en branches. Hierdoor hebben wij veel ervaring met waar de informatiebehoefte voor u en uw onderneming ligt. Wij kunnen samen met u deze informatiebehoeften in beeld brengen, kritische prestatie indicatoren bepalen en dit in zijn geheel inzichtelijk maken in een online managementdashboard. Deze informatie kan daardoor altijd up-to-date zijn, maar wat moet hier voor gebeuren?

 

Processen en informatievoorziening

Het analyseren van de administratieve procesgang is hierbij van cruciaal belang. Vaak kunnen deze processen efficiënter en betrouwbaarder worden ingericht. Dit kunnen wij samen met u doen. Hierbij kijken we ook naar de huidige administratieve systemen, zijn deze nog wel optimaal? Of wat kan beter?

 

Processen is één, maar de informatievoorziening is twee. Op het moment dat u gaat sturen op de managementinformatie, dient de output betrouwbaar zijn. “Garbage in is garbage out”. Kloppen de omzetten, marges, kosten en resultaten?

 

Frequent contact

Wij kunnen uw onderneming hierin ondersteunen. Dit doen we door middel van frequent contact, waarbij we over uw schouder meekijken met de administratie. Maar ook het bespreken van de tussentijdse rapportages is hierbij een belangrijk onderdeel! Staat u voldoende stil bij hoe uw onderneming ervoor staat? Beschikt u over de juiste en relevante managementinformatie? Neem gerust contact met ons op om hier eens over te sparren!

Terug

Juridisch coronanieuws

Lees juridisch coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

Coronanieuws