Laatste kans om uw extra grote vrije ruimte te benutten!

Laatste kans om uw extra grote vrije ruimte te benutten!
Belastingadvies 12 november 2020

In dit bijzondere jaar zijn veel personeelsactiviteiten geschrapt waardoor de vrije ruimte van de Werkkostenregeling bij veel werkgevers nog lang niet vol is.

Reserveren voor volgend jaar kan niet, dus is het raadzaam om te kijken naar de mogelijkheden. In 2020 is de vrije ruimte vanwege corona extra groot (klik hier voor het gepubliceerde artikel op 16 september jl.). De meeste uitstapjes en feestjes die normaal gezien een groot deel van de vrije ruimte ‘kosten’ zijn dit jaar vaak geannuleerd. Sommige werkgevers hebben de vrijgekomen vrije ruimte benut om een thuiswerkvergoeding uit te betalen of om hun nieuwe werknemers die na 12 maart 2020 in dienst zijn gekomen toch een onbelaste reiskostenvergoeding te betalen. Anderen hebben juist geprobeerd om werknemers in beweging te krijgen door vergoedingen te geven voor een fietsenplan of de sportschool.

In onderstaande OnePager geven wij u een overzicht van de andere mogelijkheden die u nog heeft om de vrije ruimte van 2020 optimaal te benutten. Let op! Het blijft altijd belangrijk om de gebruikelijkheid in het oog te houden. De vrije ruimte toekennen aan een beperkt groepje werknemers is dan ook niet aan te raden.

Download de OnePager!

 

 

Terug

Juridisch coronanieuws

Lees juridisch coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

Coronanieuws