UBO-register op 27 september 2020 ingevoerd

UBO-register op 27 september 2020 ingevoerd
Belastingadvies, Familiebedrijven 9 september 2020

Op 27 september 2020 - bijna tien maanden te laat – treedt het UBO-register in werking. Bestaande entiteiten dienen hierdoor uiterlijk op 27 maart 2022 de UBO te registreren. U krijgt hierover bericht van de Kamer van Koophandel, maar u kunt ook op eigen initiatief de UBO registreren.

Nieuwe entiteiten hebben acht dagen de tijd voor de registratie. De UBO-registratie is een verplicht onderdeel van inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Nadat de UBO is geregistreerd, dient u wijzigingen binnen acht dagen door te geven aan de Kamer van Koophandel.

Hoe registreer ik de UBO?

Voor meer informatie over de registratie verwijzen wij u naar ons stappenplan voor UBO-registratie:

Bekijk stappenplan


Mocht u nog vragen hebben over het UBO-register, dan kunt u contact opnemen met Mathieu Neve via 
+31 881 948 971 of stuur een mail naar mathieuneve@wvdb.nl.


Neve-2-1.pngMathieu Neve richt zich als familieadviseur op de advisering van ondernemers en vermogende particulieren. Hij heeft specialistische kennis op het gebied van trouwen, samenwonen, (echt)scheidingen, schenkingen, bedrijfsoverdracht, nalatenschappen, internationale huwelijken & nalatenschappen, (r)emigraties en goede doelen (ANBI). Met zijn brede fiscale achtergrond kan Mathieu de ondernemer en vermogende particulier bij heel veel vraagstukken - privé of zakelijk - helpen. Zijn uitgangspunten zijn praktische oplossingen, persoonlijk contact en korte lijnen.

Terug

Juridisch coronanieuws

Lees juridisch coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

Coronanieuws