WEBINAR: NOW-regelingen, reorganisatie en ontslag in de voortdurende crisis

Kijk het webinar terug

Coronadesk

Beste relatie,

Tussen de klanten van ons kantoor zitten ongeveer 480 entiteiten die NOW 1 hebben gehad. In totaal is het bedrag dat werd uitbetaald aan deze entiteiten bijna € 60 miljoen. Op 8 september is het accountantsprotocol voor de NOW bekend gemaakt en u kunt vanaf 7 oktober 2020 een verzoek indienen om uw subsidie definitief te laten vaststellen. Met de komst van de tweede golf is het najaar van 2020 ongekend spannend. Wat betekent dit voor u en uw bedrijf?

Wij hebben een chatbot ontwikkeld die u kan helpen om uw positie te inventariseren. Het rapport kunt u na afronding naar uzelf mailen. U ziet de chatbot rechts in beeld!

Belangrijk: gebruik Chrome voor het invullen van de chatbot en geen Internet Explorer.

Registreer u voor ons webinar over NOW!

Webinar NOW, accountantscontrole & ontslag

In ons webinar NOW, accountantscontrole en ontslag in de voortdurende crisis' op 27 oktober om 09:00 voorzagen wij geïnteresseerden samen met VDB Advocaten Notarissen van de juiste informatie en handvatten om mogelijke problemen het hoofd te bieden. De volgende zaken kwamen daarbij aan bod:

✅ NOW 1, 2 en 3: de hoofdlijnen, rechten en verplichtingen
✅ NOW en aandachtspunten bij de accountantsverklaring
✅ Reorganisatie en ontslag
✅ Medezeggenschap in geval van reorganisatie
✅ Sociaal plan en beëindigingsregelingen

  Kijk de webinar terug

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.