Jaarrekening

Onze dienstverlening is gericht op de controle van uw jaarrekening, een belangrijke pijler onder het vertrouwen van de omgeving in uw onderneming. Een nauwkeurige controle en gedegen cijfers zijn onmisbaar voor het succes van uw onderneming.

Dit is niet alleen van belang voor de jaarrekening van uw onderneming maar ook voor de managementinformatie die u bevestigen in uw handelwijze of die u stimuleren tot bijsturing. Als onderdeel van onze dienstverlening adviseren wij u graag bij het optimaliseren van de beheersing van de financiële processen, de inrichting van uw informatiesystemen en het op maat ontwerpen van de managementcontrols; alles gericht op betrouwbare informatievoorziening intern en extern.

Eén multidisciplinair aanspreekpunt

De jaarrekening van uw onderneming wordt steeds belangrijker als document waarop, voor uw onderneming, belangrijke besluiten worden gebaseerd door belanghebbenden zoals leveranciers, klanten, banken en personeel. De omgeving kijkt steeds kritischer naar de jaarrekening. WVDB Accountants ondersteunt u ook graag bij het opstellen van uw jaarrekening. In onze aanpak krijgt u te maken met één contactpersoon die uw organisatie en de branche waarin u actief bent, goed kent. Iemand die bereid is met u mee te werken en met u mee te denken gericht op een jaarrekening die niet alleen voldoet aan alle eisen maar bovenal een goed beeld geeft van uw onderneming. Toegevoegde waarde leveren aan u en uw onderneming. Dat is wat u van ons mag verwachten.

Neem contact op met een specialist

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact