Bouw- & vastgoed
Uw fullservice adviseur

Bouw en Vastgoed | WVDB Adviseurs Accountants

WVDB is de one-stop-adviesorganisatie voor ondernemers in vastgoed. Onze in vastgoed gespecialiseerde belastingadviseurs en accountants werken nauw samen met de juridische en notariële specialisten van strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Dankzij deze bundeling van krachten leveren wij snel, efficient en kwalitatief hoogstaand advies aan ondernemers in de vastgoed- en bouwsector. Dit maakt ons de ideale partner voor alle bouw- en vastgoedgerelateerde ondernemingen. Wij begeleiden en ontzorgen u: vanaf de eerste schep in de grond tot aan de overdracht.

Fullservice adviseur voor ondernemers in vastgoed

Onze focusgroep vastgoed houdt de sector scherp in de gaten en kent de vastgoedmarkt door en door. Vele gerenommeerde partijen worden door ons vastgoedteam bijgestaan bij de verwerving en financiering van vastgoed en bij de verdere juridische vormgeving van hun bijzondere projecten. Wij begrijpen de vastgoedpartijen als geen ander omdat we hun taal spreken.

Meer focus, meer grip en meer rendement

Wij adviseren en ondersteunen ondernemers in bouw en vastgoed bij alle aspecten die komen kijken bij de verwerving en financiering van vastgoed(projecten). Daarnaast onderzoeken we constant hoe het nog beter kan. Dat doen we onder andere met:

 

    • Data-analyse: Manage risico's en cashfow proactief dankzij realtime inzicht in uw projectdata.

    • Financieringsadvies: Hoogwaardig advies op financieringsvraagstukken

    • Strategisch advies: Samen met u zorgen we voor een optimale (groei)strategie.


Neem vrijblijvend contact op  

Neem contact op!

Glenn-Snoeks.png

Glenn Snoeks
Adviseur Bouw- en Vastgoed

T:  +31 881 948 280 
E:  Glennsnoeks@wvdb.nl