An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

Pensioenadvies

Voor veel ondernemers betreft pensioen een complexe en ondoorzichtige materie, waarbij adequate advisering en begeleiding door een specialist een pre is. WVDB Pensioenadviseurs heeft deze expertise in huis. Vanzelfsprekend beschikken onze adviseurs over de benodigde vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Die vergunning toont aan dat wij voldoen aan de (nieuwe) zeer strikte kwaliteits- en deskundigheidseisen die de AFM stelt aan het geven van pensioenadvies. Dat de pensioenregeling aan alle wet- en regelgeving moet voldoen vinden wij in onze advisering vanzelfsprekend.

Door onze expertise te bundelen met de overige disciplines binnen onze organisatie, ontstaat een uniek samenwerkingsverband en kunnen wij uw mogelijkheden ten opzichte van uw behoeften nauwgezet in kaart brengen. Er is zowel aandacht voor uw eigen situatie als DGA, als voor de pensioenregeling voor uw werknemers. Het belang van u als ondernemer staat daarbij altijd centraal.

Benut u wel alle kansen op het gebied van pensioen?

Pensioen is vaak een kostbare secundaire arbeidsvoorwaarden zowel voor werkgever als werknemer. Echter vaak zijn niet alle mogelijkheden op pensioengebied bekend bij werkgever en werknemer. In onze one-pager hebben wij een aantal mogelijkheden op een rij gezet die wellicht in de huidige situatie voor beiden tot verassende resultaten kunnen leiden en meer mogelijk maken dan op voorhand werd gedacht. Nieuwsgierig? 

Download one-pager!

Volledige en onafhankelijke advisering en begeleiding

Wij bemiddelen in pensioenproducten, waarbij wij geen enkele product- of adviesbinding met welke partij dan ook hebben. Daardoor zijn wij volstrekt onafhankelijk en objectief in de advisering. Wij werken op basis van uurtarief en/of fixed fee.

Concreet adviseren wij al onze klanten regelmatig op de volgende onderwerpen:

Onze adviseurs
mensen met vakkennis