Pensioen-juridisch advies

Een gedegen pensioenadvies is niet compleet zonder aandacht voor de juridische aspecten.

onze stijl

Wij zijn snel en to the point en vallen u niet lastig met ingewikkelde schriftelijke adviezen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pensioen-juridisch gebied. Waardoor wij u optimaal kunnen adviseren, bijvoorbeeld bij de beoordeling van pensioenreglementen, het beoordelen van- en indien nodig het procederen over een pensioengeschil. Ook zorgen wij er voor dat uw organisatie up to date is zodat ook de meest recente wetswijzigingen zijn geïmplementeerd. Wij helpen u om uw rechten als werkgever in kaart te brengen in relatie tot uw werknemers. Wanneer een OR worstelt met haar positie in een instemmingstraject, kunnen wij ook bijstand verlenen en bieden wij adequate ondersteuning en advisering.

Onze pensioenjurist en pensioenadvocaat (verbonden aan onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten) zijn volledig gecertificeerd en als zodanig ook ingeschreven in het register van pensioenjuristen.

Nauwe samenwerking

Wij voeren tevens juridische procedures op pensioengebied. Dat doen wij in nauwe samenwerking met de arbeidsrecht/pensioenadvocaten van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

Daarnaast adviseren en begeleiden wij klanten op het gebied van financiële planning. In zijn algemeenheid of bijvoorbeeld specifiek bij huwelijk of echtscheiding. Om volledig onafhankelijk te zijn en te blijven bemiddelt WVDB niet zelf in pensioenprodukten. U krijgt dus een volstrekt objectief pensioenadvies.

 

Pensioenadvies

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.