Pensioenadvies voor werkgevers

Een collectieve pensioenregeling is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Het is daarom van belang dat de pensioenregeling past binnen het personeelsbeleid.

Collectieve pensioenregeling advies

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het aangaan van een collectieve pensioenregeling. Samen met u brengen wij daarom uw wensen en doelstellingen in kaart. Vervolgens stellen we samen met u het budget vast. Als alle uitgangspunten duidelijk zijn bepalen we de meest passende pensioenregeling voor u.

Tenslotte is de communicatie naar de medewerkers toe erg belangrijk. Een pensioenregeling kan kostbaar zijn en u wilt dat uw medewerkers goed op de hoogte zijn van wat u voor ze heeft geregeld.

Een pensioenregeling aanbieden kan veel vragen oproepen. Ben ik verplicht om een pensioenregeling te regelen? Is een pensioenregeling duur? Wie betaalt de pensioenregeling? Hoe houd ik grip op de pensioenregeling? Wij staan u hierin graag bij. U kunt ons mailen op pensioen@wvdb.nl of neem contact op met één van onze pensioenadviseurs.

Pensioenadvies

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.