An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

Heeft u een DigiD aansluiting, laat deze voor 1 mei door ons controleren

Heeft u een DigiD aansluiting, laat deze voor 1 mei door ons controleren
IT Advies 30 januari 2019 1 min. leestijd

Heeft u het DigiD-beveiligingsassessment al laten uitvoeren op uw DigiD aansluiting? Organisaties met een DigiD-aansluiting dienen jaarlijks vóór 1 mei een assurancerapportage van een onafhankelijke auditor te verstrekken aan Logius. Dit assessment dient te worden uitgevoerd door een geregistreerde IT-auditor (RE).

 

Binnen WVDB werken meerdere IT-auditors met ruime ervaring in het uitvoeren van audits. In het assessment toetsen we of uw webpagina's, systeemkoppelingen en infrastructuur welke met DigiD zijn gekoppeld, aan de gestelde eisen voldoen.

 

Een beveiligingsassessment wordt uitgevoerd op basis van een vastgesteld normenkader. Wij zijn kritisch maar ook pragmatisch, gericht op een efficiënt proces tot het verkrijgen van de assuranceverklaring. We komen eventueel met concrete verbetervoorstellen die u kunt implementeren binnen uw organisatie.

 

Met WVDB Adviseurs Accountants als DigiD-auditor heeft u een gerenommeerd accountantskantoor dat bekend is met het uitvoeren van een diversiteit aan audits. Verschillende vakbekwame IT-auditors zijn werkzaam binnen onze organisatie, die u graag voorzien van het nodige advies rondom uw automatiseringsomgeving.

 

Benieuwd naar meer informatie over het DigiD-beveiligingsassessment? Wij zorgen ervoor dat u een assuranceverklaring hebt voor 1 mei a.s.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze IT Adviseurs.

Terug

Juridisch coronanieuws

Lees juridisch coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

Coronanieuws