An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

Onze diensten

WVDB accountants is een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers. Lees meer over onze diensten en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Accountancy

WVDB Accountants vormt het fundament voor onze brede adviesorganisatie. Naast kwaliteit en multidisciplinaire dienstverlening staat vooral de persoonlijke benadering hoog in ons vaandel. 

 

Meer info

 

Belastingadvies

Bij ondernemers of privébeslissingen neemt het thema belastingen een belangrijke plaats in. Of u nu nationaal of internationaal opereert, begeleiding van de fiscale zaken is onontbeerlijk.

 

Meer info

 

Corporate Finance

WVDB Corporate Finance is één van de grotere fusie- en overnameadviseurs van Nederland. Het team wordt geleid door ervaren professionals, met ieder individueel circa 20 jaar transactie-ervaring.

 

Meer info

 

HR Advies

WVDB HR Advies is een eigentijdse organisatie die werkt met state of the art web based oplossingen voor salarisverwerking en personeelsbeheer en fungeert als een vertrouwd adviseur in personeelszaken. Het team van Salaris- en HR-adviseurs bestaat uit ruim 20 professionals die maandelijks honderden bedrijven bedienen.

 

Meer info

 

IT Audit / advies

Technologische veranderingen en digitalisatie geven uw organisatie kansen maar ook kwetsbaarheden. U wordt steeds afhankelijker van uw IT systemen. Wat gebeurt er als uw IT systemen het niet meer doen? Wat als u slachtoffer wordt van cybercriminaliteit en een ander beschikt over uw data?

 

Meer info

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.