An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

Samenstelpraktijk

Om een hoge kwaliteit van dienstverlening te kunnen geven aan onze klanten in de samenstelpraktijk (MKB) zijn al onze medewerkers zeer nauw betrokken bij deze klanten. Onze informele en directe werkwijze geeft de ondernemer een duidelijke bijdrage in zijn/haar functioneren.

Dienstverlening

Wij werken graag met korte lijnen en met duidelijke aanspreekpunten. Toch belemmert ons dat niet om, in overleg met de klant, de ruime dienstverlening van de accountantsorganisatie en van onze strategische partners op efficiënte en effectieve wijze in te zetten bij de vraagstukken die in het MKB spelen. De samengestelde jaarrekening is de start, de basis voor de toekomst.

Internationaal

Uw activiteiten zijn niet beperkt tot Nederland en uw adviesbehoefte gaat daardoor soms over de landsgrenzen heen. Om u ook buiten Nederland te kunnen adviseren hebben wij uitstekende contacten met collegakantoren in vrijwel alle Europese landen en in veel landen buiten Europa. Wij zijn aangesloten bij Moore, een toonaangevend wereldwijd netwerk van zelfstandige adviesorganisaties.

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact

Onze adviseurs
mensen met vakkennis