An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

Multidisciplinaire en integrale aanpak

Het team HR Advies van WVDB (bestaande uit 30 dedicated professionals) helpt u hierbij, op structurele of incidentele basis. Zoals u dat wilt. Of u DGA, MKB-ondernemer of multinational bent, wij zorgen er samen met u voor dat u op het brede HR-gebied goed op de hoogte bent en niet in de fiscale, juridische, financiële en HR-valkuilen stapt.

Oplossingen

Dat doen wij aan de hand van één of meerdere concrete vraagstukken die in uw organisatie spelen, maar ook pro-actief door regelmatig met elkaar in gesprek te zijn en te weten wat er in uw organisatie speelt. Wij hanteren daarbij een multidisciplinaire en integrale aanpak, waarbij kwaliteit, kennis en kunde even belangrijk zijn als een pragmatische benadering en de persoonlijke aandacht. Op deze manier komen wij samen met u tot de beste oplossingen, en begeleiden en implementeren wij de oplossingen ook. Uw doelstellingen en uitdagingen staan daarbij centraal. Ons doel is om u te ontzorgen!

WVDB HR Advies ondersteunt u in de volle omvang op één of meerdere werkterreinen.

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.