An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

Onze nieuwe financiële dienstverlening in Exact

Optimale grip door slim aanleveren, communiceren en actueel inzicht

Beter inzicht in uw onderneming met Exact Online

Als ondernemer heeft u duidelijke doelen. Om ze te behalen heeft u actuele sturingsinformatie nodig. Die informatie krijgt u van ons vanaf nu via boekhoudplatform Exact Online. U levert snel en eenvoudig uw financiële gegevens aan via de app. Wij houden uw administratie up-to-date. Zo heeft u altijd inzicht en stuurt u bij wanneer dat nodig is. Het is de nieuwe financiële dienstverlening van WVDB die direct in uw voordeel werkt. En dat zonder extra investering.

✅   U levert informatie snel en eenvoudig aan via de app

✅   U heeft real-time inzicht in uw financiële situatie

✅   U bespaart tijd door de heldere communicatie via de app

✅  U zit niet met vragen achteraf, maar krijgt direct antwoord

✅   Géén extra investering


Documenten aanleveren

Maak direct een foto van de bon met de app op uw smartphone en u hoeft er niet meer aan te denken. Upload de facturen zelf heel eenvoudig via Exact Online en ze komen direct in de administratie terecht. Keur ze wel of niet goed voor betaling en verricht de betalingen via de overzichtelijke betaallijst.


Heldere communicatie

Ontbrekende documenten? Vragen rondom inkoop- en verkoopfacturen? In de app ziet u in een oogopslag waar de vraag betrekking op heeft, dankzij de chatfunctie die gekoppeld zit aan de betreffende boeking of factuur.


Relevant inzicht

Online zicht op alles wat er nog betaald moet worden en vanuit de app direct de betaling verrichten. Op die manier is uw boekhouding meteen up-to-date en heeft u een actueel beeld van uw financiële positie.


Optioneel: factureren

Exact Online biedt ook de mogelijkheid voor het (geautomatiseerd) maken en verzenden van facturen. Maak de factuur eenvoudig aan via de computer, of direct via de app op uw smartphone en ze staan meteen in de e-mail van uw klant. Zo hoeft u niet langer te schakelen tussen verschillende systemen.


Grip op de zaak

Exact Online helpt u en ons om efficienter te werken. De handige software geeft u inzicht in uw financiële positie. Altijd en overal, waar u ook bent. Razendsnel, realtime en zonder gedoe. Check de status van een factuur en controleer de cashflow terwijl u in gesprek bent. Geen moeilijke spreadsheets, onduidelijke mailwisselingen of omslachtige werkwijzes, maar overzichtelijke grafieken en relevante kengetallen die u op elk moment helpen de juiste beslissing te nemen."Bespaar tot wel 50% tijd
 dankzij slimme koppelingen,
een handige app en
efficiëntere communicatie"


Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.