An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

One focus: your goals

WVDB_One_Icon_Focus_Wit.png

One journey: towards your future


WVDB_One_Icon_Journey_Wit.png

One team: always on your side

WVDB_One_Icon_Team_Wit.png


WVDB_One_logo_tagline_wit.png

Zet de juiste koers met WVDB One

Elke ondernemer heeft doelen en ambities. Daarmee bent en blijft u succesvol. Maar, hoe zorgt u ervoor dat u uw doelen ook daadwerkelijk behaalt én wat is het juiste pad, fiscaal, juridisch en financieel gezien, om te bewandelen?

Wilt u werken aan een gezond vermogen? De stap maken naar het buitenland? Uw bedrijf overdragen aan uw kinderen? Met een duidelijk plan, realtime monitoring en periodiek advies worden ze werkelijkheid. Wat uw doelen ook zijn, wij helpen u bij het realiseren ervan.

Wat houdt WVDB One precies in?

WVDB One is een totaaloplossing voor ondernemer en onderneming. Dankzij onze unieke aanpak analyseren we al uw financiële data, zowel zakelijk als privé. Die data zetten we af tegen uw ambities en doelen. Zo signaleren we problemen op financieel, fiscaal en juridisch gebied voortijdig, waardoor ze kunnen worden voorkomen. In het pakket zitten uw aangiften en jaarrekeningen, uw financiële administratie, data-analyse, uw persoonlijke WVDB Radar en periodiek advies. Voor één vast bedrag per maand.

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van WVDB One voor uzelf en uw organisatie? Vraag dan een gesprek aan!

Neem contact op

Met WVDB One verbeter ik mijn processen en heb ik realtime inzicht in relevante rendementsvraagstukken. Daarnaast weet ik dankzij mijn adviesteam altijd of ik nog op de goede weg zit. 

   Rob van der Heijden - mede-eigenaar Luxcom

Wat uw doelen ook zijn:
We maken ze concreet en
bepalen samen de route ernaartoe.

Eén helder en meetbaar traject

One focus: your goals

Wat is uw plan? Verder bouwen aan het stabiele bedrijf dat er al staat? De stap maken naar het buitenland? Of misschien wel stoppen met werken? Welke dromen of ambities u ook heeft: samen maken we er concrete, meetbare doelen van. En bepalen we de route ernaartoe.

One journey: towards your future

U heeft uw doelen scherp in het vizier. Wat ervoor nodig is om ze te bereiken, leggen wij vast in een glashelder toekomstplan. U krijgt realtime inzicht in belangrijke data, zodat u altijd weet waar u staat. Op basis daarvan én het periodiek advies van onze experts, neemt u betere beslissingen.

One team: always on your side

De doelen zijn helder, de weg ernaartoe goed doordacht. Wij monitoren het traject, kijken mee en adviseren u op cruciale momenten. Als één multidisciplinair team van experts staan wij achter u. Zodat u maximaal kunt focussen op dát waarmee u het verschil kunt maken: het ondernemerschap.

Met WVDB One krijgt u:

WVDB One ondersteunt u
maximaal met data-oplossingen
en hoogwaardig, periodiek advies.

Ontdek wat er in het pakket zit

U bent ondernemer in hart en nieren. U heeft ambitieuze doelen gesteld voor uw onderneming, en voor uzelf als ondernemer. Met onze unieke aanpak maken wij alle vraagstukken inzichtelijk die voor u als ondernemer en voor uw onderneming van invloed zijn op het behalen van deze doelen. Op basis van data over u en uw bedrijf brengen wij samen met u objectief de aandachtspunten en risico’s, maar ook de kansen in beeld op allerlei gebieden: van financiële planning en HR-vraagstukken, van managementinformatie tot uw testament en van fiscale valkuilen tot juridische risico’s. Lees meer.

Om u nog beter te ondersteunen bij het behalen van uw doelen maken we gebruik van het digitale boekhoudplatform Exact Online. Dit platform biedt u altijd en overal realtime inzicht in uw financiële situatie. Digitaal, kwalitatief én efficiënt. Wij kunnen uw administratie realtime voor u verwerken maar u kunt er ook voor kiezen deze zelf op dit platform te verwerken. Indien wij uw administratie verwerken levert u via de app snel en eenvoudig uw financiële gegevens aan, die direct door ons verwerkt worden en hiermee de basis vormen voor uw sturingsinformatie.

U heeft uw doelen bepaald en uw boekhoudplatform ingericht. Uw boekhouding zit nu dus letterlijk in uw broekzak en uw financiële administratie is altijd up-to-date. De volgende stap is het bepalen van de route naar het behalen van uw doelen. Uw realtime data vormt de basis voor uw eigen op maat gemaakte dashboard met realtime sturingsinformatie. Onze controller kijkt periodiek met u mee bij de totstandkoming van deze informatie. Samen met uw overige adviseurs bewaken zij of u nog steeds op koers ligt voor het behalen van uw doelen. Keuzes maken wordt hierdoor eenvoudiger en u stuurt direct bij wanneer dat nodig is.

Een jaarrekening en uw fiscale aangiftes mogen uiteraard niet ontbreken. Wij helpen u graag op een efficiënte en vooral juiste wijze te voldoen aan uw wettelijke verplichtingen.

Uw doelen zijn helder, de weg er naartoe goed doordacht. U stuurt bij indien nodig en wij kijken met u mee en adviseren u op cruciale momenten. Afhankelijk van uw behoeften, staat er een specialist uit uw adviesteam voor u klaar. Zo kunt u focussen op dat waar u goed in bent: ondernemen

U betaalt één vast bedrag per maand. Niet alleen voor uw jaarrekening en aangiften maar ook voor het inzichtelijk maken van de vraagstukken die van invloed zijn op het behalen van uw doelen en het samen opstellen van een plan om deze doelen te bereiken en tussentijds te bewaken. Geen verrassingen achteraf. U weet waar u aan toe bent.

WVDB One
Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Interview: 'WVDB One zorgt voor maximale focus'

Onlangs nam Rob van der Heijden vijftig procent van Luxcom Maatwerk Composiet over van 'polyesterdokter' Rob van Asseldonk. Zijn dertig jaar oudere companon bouwde het bedrijf met gezond verstand en onderbuikgevoel vanaf de grond op. Rob Jr. wil graag de volgende stap zetten en met maximale focus aan een sterk merk bouwen.

Dankzij WVDB One doet hij dat nu op basis van concrete en meetbare doelen. Realtime monitoring en periodieke adviesgesprekken bewaken de voortgang van het traject. Rob kan hierbij altijd rekenen op pro-actief advies van zijn eigen WVDB One team. Bekijk de video en ontdek hoe Rob met WVDB One naar zijn doelen toewerkt.