An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB
Ellen van Gastel MSc

Ellen van Gastel MSc
Belastingadviseurs

Ellen van Gastel is meer dan 8 jaar werkzaam als adviseur in de fiscale praktijk. Zij heeft Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

 

Ellen is uw aanspreekpunt en sparringpartner voor al uw fiscale zaken. Zij adviseert over de fiscale gevolgen van voorgenomen (rechts)handelingen zoals bedrijfsopvolging, investeringen, financiering, herstructurering, overnames en fusies, zowel op nationaal als internationaal gebied. Ellen is gespecialiseerd in de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en overdrachtsbelasting.

 

Ellen werkt met name voor de directeur grootaandeelhouder (DGA) en zijn/haar (middel)grote familiebedrijven, grote ondernemingen (bijvoorbeeld in eigendom van private equity) en vermogende particulieren. De cliënten van Ellen opereren in verschillende branches, zoals software, retail, payrolling, transport enzovoorts. Tevens heeft Ellen zich gespecialiseerd in de advisering van cliënten in de equestrian business.

Discipline:
Belastingadviseurs
Specialisatie:
Belastingadvies
Vestiging:
Waalre
E-mail:
ellenvangastel@wvdb.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8096