mr. Mathieu Neve

mr. Mathieu Neve
Belastingadviseurs

Mathieu Neve heeft in 2011 zijn studies Fiscaal Recht en Notarieel Recht afgerond. Vanaf oktober 2016 is Mathieu verbonden aan WVDB. Hij richt zich met name op de advisering van de ondernemer en de vermogende particulier. Mathieu heeft onder meer specialistische kennis op het gebied van trouwen, samenwonen, (echt)scheidingen, schenkingen, bedrijfsoverdracht, nalatenschappen, internationale huwelijken en nalatenschappen, (r)emigraties en goede doelen (ANBI). Met zijn brede fiscale achtergrond kan Mathieu de ondernemer en vermogende particulier bij heel veel vraagstukken - privé of zakelijk - helpen. Praktische oplossingen, persoonlijk contact en korte lijnen vormen het uitgangspunt voor Mathieu. Vanaf november 2019 is Mathieu tevens als docent verbonden aan het Fiscaal Instituut Tilburg van de Tilburg University.

Publicaties
"Een schenking voor een eigen woning en gehuwd of samenwonend? Wat zijn de gevolgen?’, Civiel en Fiscaal Tijdschrift Vermogen (FtV 2019/11-12, 39) (co-auteur)"

"Verschillende beleggingsalternatieven vanuit Nederlands en Vlaams/Belgisch perspectief’, Vermogensplanning in de praktijk (VIP 2019/4)"

 

Discipline:
Belastingadviseurs
Specialisatie:
Estate Planning
Vestiging:
Rosmalen
E-mail:
mathieuneve@wvdb.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8971