An independent member of MOORE Global
WVDB International MijnWVDB Werken bij WVDB

Over WVDB Adviseurs Accountants

In de afgelopen 70 jaar is WVDB, gevestigd in Zuid-Nederland, uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers. Tot onze klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen. Wij zijn trots op onze relatie met vele familiebedrijven. De persoonlijke zorg, servicegerichtheid en oplossingsgerichte no-nonsense aanpak zit daardoor in de genen van onze organisatie.

WVDB adviseert u over de volle breedte op het gebied van accountancy, fiscale, juridische,  corporate finance en HR-vraagstukken. Vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre werken onze professionals nauw samen aan geïntegreerde adviezen.

Moore global network

We werken internationaal samen met Moore, een netwerk van gelijkgestemde kantoren in 112 landen. De organisatie en de internationale focus komen voort uit de bewuste keuze om onze klanten een kwalitatief hoogstaand niveau van dienstverlening te kunnen bieden. Deze schaalgrootte combineren wij met een persoonlijke aanpak in ons advies. Wij zijn, afgezien van bekwame adviseurs, vooral sparringpartner en vertrouwenspersoon voor onze klanten.

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.