Ondernemersverhaal:
Bas Rockx verkocht aandelen
aan een private equity partij

Bas Rockx: 'Dankzij de coaching van WVDB hield ik tijd over om mijn andere bedrijven te runnen'


Bas Rockx is eigenaar van de Rockmed Group. In 2013 richtte hij Rockmed Pharma op: een online groothandel voor oogheelkundige geneesmiddelen. Het bedrijf is succesvol en groeit razendsnel. Om die groei te kunnen faciliteren is er een kapitaalinjectie nodig. Wanneer Bas benaderd wordt door een Private Equity belt hij direct zijn adviseur Edwin van Haare. In deze video vertellen Bas en Edwin over hun ervaringen gedurende dit traject.

Bekijk de video ⇒


Er komt veel op een ondernemer af. Dan is het onze rol om Bas en zijn team goed voor te bereiden. Kritische vragen stellen en een spiegel voorhouden. De generale repetitie moet goed zijn!”

Edwin van Haare
Accountant & Vennoot bij WVDB

Rockmed-Group.jpg

Rockmed: een écht Brabants familiebedrijf

De Rockmed Group, waaronder Rockmed Pharma valt, is een echt Brabants familiebedrijf. De organisatie is professioneel, de lijnen zijn kort, de ongeveer 30 honkvaste medewerkers tot het uiterste gemotiveerd en de werkwijze heeft een Brabantse inslag. Die gemoedelijke cultuur wordt merkbaar gewaardeerd door zowel klanten als medewerkers.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Heeft dit traject uw interesse gewekt en wilt u graag weten hoe onze adviseurs u verder kunnen helpen? Vul dan snel het formulier in en verken de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.